35568 22 333 333 contact@ahrs.al/

Pavarësisht nëse mendoni se nuk mund të përparoni më tej në rolin tuaj aktual, ose jeni gati për një sfidë të re, mund të jetë koha për një ndryshim në karrierë. Kalimi në një industri të re, apo edhe gjetja e një mundësie të re në sektorin tuaj aktual, mund të jetë e vështirë por shpërblyese, dhe kur jeni gati të bëni ndryshimin, Albanian Hr Solutions eshte ketu për t’ju mbështetur. Ne mund t’ju ndihmojmë  duke ju ofruar një gamë të gjerë mundësish të shkëlqyera për përparimin në karrierë, dhe ju mund të ndjeheni të sigurt se kërkimi juaj i punës është në duar të sigurta me agjencinë tonë të rekrutimit të ekspertëve.

Mund të jetë e vështirë të gjesh kohën për të kërkuar një punë të re, veçanërisht kur tashmë jeni duke punuar me kohë të plotë në rolin tuaj aktual. Kjo është ajo kuAlbanian Hr Solutions mund të ndihmojë, pasi shërbimi ynë është krijuar për të drejtuar kërkimin për një punë të re dhe për të bërë gjetjen e mundësive të reja shumë më të lehtë. Duke kërkuar në bazën e të dhënave të punës të azhurnuar rregullisht, mund të shfletoni një larmi të vendeve të lira të punës në një vend. Ju mund ta përsosni kërkimin tuaj sipas pagës, vendndodhjes dhe sektorit, si dhe të kërkoni pozicione të përhershme, të përkohshme ose të kontraktuara. Kjo e bën të lehtë për të përshtatur kërkimin tuaj të punës ndaj mundësive që përputhen në mënyrë të përkryer me kërkesat tuaja.

Si dhe në kërkimin e vendeve të punës duke përdorur shërbimin tonë online, ne gjithashtu ju rekomandojmë të regjistroheni në njoftimet tona të punës. Nëpërmjet njoftimeve të punës ju do të merrni azhornime të përditshme të vendeve të lira të punës të drejta në kutinë tuaj të postës elektronike që mund të jetë e përsosur për ndryshimin e karrierës tuaj. Kjo do t’ju lejojë të dëgjoni për mundësi të mëdha të reja edhe kur jeni në lëvizje. Ju gjithashtu mund të menaxhoni profilin e kërkuesit tuaj të punës në internet për lehtësi të shtuar, por mund të jeni të sigurt se një anëtar i agjencisë sonë të rekrutimit të ekspertëve do të jetë vetëm një telefonatë larg nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë.

Nëse ndiheni gati për një sfidë të re, ose dëshironi të zhyteni dhe të provoni dorën tuaj në një karrierë të re, Albanian Hr Solutions mund të ndihmojë. Lejoni agjensinë tonë të rekrutimit t’ju ndihmojë të gjeni mundësitë më të mira për përparimin në karrierë, dhe të ofroni mbështetjen profesionale që ju nevojitet kur kërkoni një punë të re.

Paraqisni CV-në tuaj sot me ne për të eksploruar lëvizjen tuaj të rradhës në karrierë.