Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/promotin/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 74

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home2/promotin/public_html/wp-content/plugins/wp-jobsearch/modules/social-login/facebook/facebook.php on line 68

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home2/promotin/public_html/wp-content/plugins/wp-jobsearch/modules/social-login/linkedin/linkedin.php on line 82

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/promotin/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php:74) in /home2/promotin/public_html/wp-content/plugins/wp-jobsearch/includes/common-functions/job-functions.php on line 609
INXHINIER/E KANTIERI në TIRANË | Albanian HR Solutions
Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al

INXHINIER/E KANTIERI në TIRANË

Full time Albanian HR Solutions in Construction , in Engineering Email Job

Përshkrimi i Punës

Kërkesa/Kritere:
– Të kenë përfunduar studimet e larta në profilin Inxhinieri Ndertimi.
– Të kenë minimumi 2 vite eksperiencë pune në Punime Civile (konstruksion & rifinitura) –
Principet dhe praktikat në perdorimin e programeve kompjuterike (CAD, EXEL, MS-PROJECT,
(ose PRIMAVERA) etj.)
– Aftësi për të menaxhuar projekte dhe kontrata të ndryshme specifike që perfshihen në
projekte ndërtimi.

Other jobs you may like