Call: 067 200 2474 contact@ahrs.al

JAVASCRIPT DEVELOPER ne TIRANË. 

Full time Albanian HR Solutions in IT Email Job

Përshkrimi i Punës

Kërkesa/Kualifikime:
– Të kenë eksperiencë pune minimumi 3 vite në profil të ngjashëm.
– Të kenë njohuri shumë të mira të praktikave të kodimit, modeleve të projektimit, bazave të
kodimit, algoritmeve dhe eksperiencë në ES6+.
– Të kenë eksperiencë me Ext JS.
– Njohuri shumë të mira të DOM, HTML, CSS3 ,JSON.

Other jobs you may like