35568 22 333 333 contact@ahrs.al/

PERFAQESUES/E SHITJESH për Rajonin (SHQIPËRI & KOSOVË)

Full time Albanian HR Solutions in Sales & Marketing Email Job

Përshkrimi i Punës

 Kërkesa/Kualifikime:

– Të kenë eksperiencë në shitje.
– Preferohet të kenë përfunduar studimet për Kimi ose Inxhinieri Kimike.
– Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
– Të kenë mundësi të udhetojnë.
– Aftësi shumë të mira komunikimi dhe negociuese.

Other jobs you may like