35568 22 333 333 contact@ahrs.al/

Expertë Në Punësime Dhe Kualifikime Profesionale

Për më shumë se 10 vite, kemi mbyllur me sukses projekte të rëndësishme punësimi me kompanitë më të mirënjohura shqiptare dhe ndërkombëtare. 

Ne ushtrojmë aktivitetin tonë në të gjithë sektorët dhe industritë.

PUNËDHËNËSIT

Na kontaktoni për të marrë shërbimet tona.

PUNËMARRËSIT

Klikoni më poshtë për të parë pozicionet e lira.

 

Shërbimet Tona

 

PunËsim (brenda dhe jashtË Vendit)

KËrkim Ekzekutiv (Headhunting dhe Rekrutim)

h

KUrse PROFESIONALE

+

SHëRBIME ASEKONDIMI (STAFF LEASING)

Trajnime

R

Këshillim Kariere

Partneret Tane

A duken stresuar punonjësit tuaj?

A duken stresuar punonjësit tuaj?

Nga nje seminar  i David Beeney, nga nje shoqate e këshillimit të shëndetit mendor ‘Breaking the Silence’ për të diskutuar me profesionistë të HR, se si të afrohen duke ofruar mbështetje për nevoja të shëndetit mendor brenda një organizate. Sipas statistikave...

Na Ndiqni Në:

Na Kontakto në:

Call: 067 200 2474
Email:  stafi@ahrs.al
Na Vizitoni: Rruga e Barrikadave, Vila 158, Kati II-te, Tirane, Shqiperi.